2015-12-09

Üdvözöllek!

Van néhány kérdés, amely szinte mindenkinek ott lapul a szíve mélyén.

Ki vagyok? – Honnan származom? – Miért vagyok itt a földön? – Mi történik velem, ha meghalok?thinking%20man
A Bibliában vannak válaszok. Lehet, hogy soha nem olvastad még, vagy talán katolikus, református, baptista, esetleg ateista vagy.

De most nem ez számít. A kérdések ugyanazok maradnak.

Talán már rájöttél:

A vallások nem adnak válaszokat. Szabályokat adnak, amiket ha megtartasz, talán jobb lesz az életed. Megpróbálod, egy ideig működhet, de valami hiányzik…

Az élvezetek nem adnak válaszokat. Olyanok, mint a szalmaláng a hidegben: rövid ideig világít és melegít, de hamar kialszik, és nincs ereje. Csak az illúzió marad.

Az alkohol, a szex, a drog nem adnak válaszokat. Csak rövid ideig tartó pótszerek – erős és pusztító mellékhatásokkal.

A közösségi oldalak hamis világa nem ad választ, ott az leszel, akinek látszani akarsz, nem aki vagy. Arra kevesen kíváncsiak. Torz világ, elismerést és elfogadást hajtó emberek tömegeivel.

Tudod, miért nem kapunk sokszor jó válaszokat? Mert nem igazán jó helyen keressük azokat! Isten teremtett, Ő pontosan tudja, mi romlott el, mikor és hogyan. Azt is tudja, mi gyötör bennünket ott legbelül, a szívünk mélyén, amire nincs valódi válasz, csak Nála.

De ha Isten tudja a válaszokat, nem adnál Neki egy esélyt?

Bárki is vagy, bárhol is élsz, tudnod kell, hogy Istennél jobban senki nem ismeri az életedet – hiszen Ő teremtett.

Ő látja – ahogy te is, ha kinyitod a szemed -, hogy az emberiség, maga az ember nagy veszélybe sodorta magát (csak nézd meg a híreket, a félelmeket, a földrengéseket, járványokat, háborúkat, ahogy az emberiség a jólétet hajszolja, közben az emberi értékek egyre pusztulnak).


Azért jött el Jézus Krisztus a földre, hogy megmentsen minket attól, ami az emberre vár, és el is jön hamarosan!!!save from
De miből kellene, hogy megmentsen? Miért kellene, hogy megmentsen? Mi az a veszély, amely minden emberre leselkedik?
Ha érdekel a válasz, kérlek, olvasd el ezt az oldalt. Ez egy egyszerű weboldal, ha akarod rövid idő alatt át tudod olvasni, és kérdéseidre bibliai válaszokat fogsz találni.


Az ember nem múlik el, amikor elhagyja a földi életet. Örökké fogunk létezni, és nagy kérdés, hol.
Ha csak 5 perced van, nézd meg, mi történhet veled a halálod után!


Az igazi kegyelem

Ha olvasod ezt az oldalt, és szíven talál mindaz, amit Jézus érted tett, ez azt jelenti, hogy kegyelmet kaptál Istentől! Életed helyreállhat, örök életet kaphatsz, és az örökkévalóságot Istennel töltheted. Akkor soha többé nem tud elválasztani semmi és senki Isten irántad való szeretetétől. Nézd meg, hogyan!

Fontos vagy Isten számára.
Minden nap, minden percben, minden másodpercben szeretne veled lenni. Csodálatos lehetőséget kaptál arra, hogy olyan életet élj, amely a legjobb lesz – Istennek és neked is. Nagyon sokáig várt rád: Isten „hosszútűrő irántatok, nem akarva, hogy némelyek elvesszenek, hanem hogy mindenki megtérésre jusson.”

Nem tudod, meddig élsz.
Az időd, hogy élj ezzel a lehetőséggel, korlátozott, és senki sem tudja, meddig tart. Lesz egy pillanat, amikor a döntésed véglegessé válik – akár igen, akár nem. Ha Jézust választod, és elfogadod ingyen ajándékát, „megadod” magad és elismered, hogy Rá van szükséged, akkor e pillanat után örökké Vele leszel, és elkerülöd az ítéletet és számadást. Ha elutasítod Jézust, saját életed éled továbbra is, e pillanatban számot kell adnod mindenről, amit tettél, és neked kell megpróbálnod megmentened saját magad az igaz Bíró előtt. (Megsúgom: nem fog menni, ez senkinek sem sikerülhet!) Az ítélet ekkor biztos: az örök kárhozat. Kérlek, soha ne akarj ide kerülni!

Remélem, van egy kis időd, javaslom, kezdd itt: Ki vagy?